Nadien heb ik de cupcakes verder afgewerkt met een eenvoudig laagje botercreme (zonder toegevoegd smaakje wegens 'less is more') en tenslotte een laagje dulce de leche. Dit kan je zelf makkelijk maken door gecondenseerde melk zo lang te laten koken tot ze gaat karameliseren. Dulce de leche is vooral erg bekend in Latijns-Amerika, maar geraakt in onze contreien ook steeds meer bekend als afwerking of vulling voor gebak. Mierzoet en behoorlijk straf spul, dus veel heb je er niet van nodig om je cupcake of taart mee op smaak te brengen.
Zoals je ziet, heb ik voor de finishing touch nog een stukje chocolade aangebracht, dat al verwijst naar de chocoladebolletjes die ook in de cake zitten. De doos staat alvast klaar om morgen mee naar het werk te nemen! Benieuwd of ik proefkonijnen vind :-)
Zoete groetjes!
de Bakmadam
Natùùrlijk vind je proefkonijnen...!!!
BeantwoordenVerwijderenEn of het lekker was! mmmmmmmmm
Groetjes, Marleen
Da's goed om weten, dan kan ik nog wel eens een keertje wat meebrengen... maar zonder rozijnen hè :-)
Verwijderen